Digitale notesbøger – Effektivisér din hverdag

Smartnotes.dk er en webshop, der beskæftiger sig med digitale notesbøger. Digitale notesbøger udnytter den teknologi vi til dagligt alle benytter og hjælper dig med at gemme håndskrevne noter digitalt. Dette åbner op for en verden, hvor du kan organisere dine noter lokalt på din computer og i skyen. Dine noter vil ligeledes nemt kunne deles mellem andre, hvilket betyder at det er slut med at scanne og kopierer side op og side ned.

Webshoppen blev startet for at give alle i Danmark kendskab til, hvor effektivt og smart det er at digitalisere noter. Da udbuddet af forhandlere i Danmark af Rocketbook Everlast notesbøger er meget småt, besluttede holdet bag Smartnotes.dk sig for opbygge en webside, der sælger netop dem. Siden drives af to studerende, Tobias & Tobias, der begge interesserer sig for teknologi og effektivisering.

Rocketbook Everlast

Den digitale notesbog Rocketbook Everlast har vist sig aldeles nyttig for en lang række danskere. Her er spændvidden bred for typer af brugere, da arkitekter kan skitsere tegninger lynhurtigt til samarbejdspartnere, studerende kan dele noter mellem hinanden og herefter uploade disse til en fælles OneNote eller du kan som forældre få tilsendt dine børns lektier på mail nemt og bekvemt. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan du eller I kan benytte notesbogen.

Med Rocketbook Everlast er det slut med at lede efter gamle noter i skabene. Nu kan du blot scanne noterne i det sekund de er færdige og herefter uploade dem til skyen nemt og bekvemt. Kuglepennen fra Pilots Frixion-serie gør det nemt at skrive på siderne i notesbogen. Når du skriver i bogen vil du bemærke at siderne føles næsten som almindeligt papir. Kuglepennen er ligeledes udstyret med en gummiende, der gør det muligt at viske ud i bogen – om og om igen.

Måden hvorpå du digitaliserer dine noter sker med din smartphone. Med appen ”Rocketbook App” – der tilgængelig til både Android & IOS – benytter du blot dit kamera og herefter vil dine noter kunne ses i oversigten i Appen. Herfra er det op til dig om du f.eks. vil videresende dine noter til skyen eller på mail. På siderne i bogen finder du i bunden syv ikoner, der afgør hvordan noten skal håndteres. Alt du skal gøre er blot at markere ikonet inden du gemmer noten. Efter du har udfyldt bogen med noter kan du let som ingenting viske det hele ud igen med en våd klud. Du behøver med andre ord ikke at investere i en ny bog, når siderne er tomme. Desuden hjælper du miljøet ved ikke at bruge flere blokke af papir.

En god pris

Da smartnotes.dk er en af de eneste forhandlere i Danmark udbyder vi Rocketbook Everlast til konkurrencedygtige priser ift. Internationale forhandlere. Du kan dermed være sikker på at prisen er i orden. Vi sender dagligt i hverdagene og gør en ære i at du modtager din bestilling så hurtigt som muligt, dvs. indenfor 1 – 3 dages levering i hverdagene. Du kan finde inspiration til hvordan du kan benytte notesbogen fra Rocketbook på vores blog og shoppe løs her. Vi er glade for at have dig som gæst her i butikken.