Sådan virker det gamle version

Rocketbook Everlast

Skab fantastiske noter

Rocketbook Everlast giver dig mulighed for at tage noter på papir, præcis som du plejer. Men det er ikke bare en notesbog! Everlast har masser af fordele. Tegn og skriv præcist det du har lyst til i mange forskellige farver! Notesbogen kan bruges til stort set alt. Det er også derfor den blandt andet bruges af ideskabere, arkitekter, gulvlæggere, markedsføringsspecialister og studerende. Med Frixionspennen fra Pilot, er det også muligt at viske ud, hvis du laver fejl. Everlast notesbogen findes i to forskellige størrelser, “Letter-size” og “Executive-size”. “Letter” er lidt større end en A4-side og rigtig god til matematik, fysik og store tegninger, da formler og lignede ofte fylder en del. “Executive” er ligså stor som en A5 (altså det halve af A4), og egner sig rigtig godt til noter på farten eller til et møde. Pt. tilbyder smartnotes.dk kun “Letter-size” – men skriv endelig til os, så vi kan skaffe “Executive” hjem til dig.
Everlast passer til alle Benyttes bl.a. af: Arkitekter, gymnasie -og universitetstuderende, gulvlæggere, designere, projektledere, sælgere og mange flere.
De smarte ikoner i bunden af siden, kan programmeres til forskellige destinationer, som f.eks. Google Drive, OneNote eller email.

Din trofaste samarbejdspartner

Når du er færdig med at tegne og skrive, kan du nemt digitalisere dine noter. Rocketbooks app til både Android og iPhone, giver dig mulighed for at forprogrammere 6 forskellige lokationer, dine filer kan uploades til. Det er blandt andet muligt at uploade til Google Drive, din mail, OneNote eller Evernote! Når lokationerne er kodet ind i Everlast appen, er det blot at markére det pågældende symbol, nederst på siden i notesbogen. Herefter kan du scanne alle dine noter, trykke send og wupti! – Dine noter er organiseret i de rigtige mapper. Hører din note til flere steder? Fortvivl ikke, men sæt blot flere markeringer eller vælg dem manuelt i appen.
Playstore - Rocketbook
iTunes - Rocketbook

Brug notesbogen om og om igen

Efter du har digitaliseret dine noter kan du med en fugtig klud eller med enden af din Frixion Pen viske hele siden ud igen. Du har med andre ord kun behov for én notesbog da alle siderne i bogen kan viskes helt rene. I pakken følger der en mikrofiberklud med du blot dubber med lidt vand. Herefter tørrer du siden, ganske roligt, og du vil se noterne forsvinde for øjnene af dig. Notesbogen fra Rocketbook Everlast stopper dit behov for at købe “engangs-notesbøger”, som du alligevel kasserer efter brug. Hermed skåner du også på lang sigt miljøet og hjælper med at holde verden i balance.
Siderne viskes nemt rene, med en fugtig klud eller frixion pennens bagende.
Rocketbook Everlast er en ny genial måde at tage noter på.

Stadig i tvivl?

Ved du stadig ikke om du bør investere i en Everlast notesbog? Send os en mail på kontakt@smartnotes.dk, besøg os på Facebook eller se Rocketbooks egen forklaring af notesbogen her: How Rocketbook Works